Sposób przygotowania:
Ciastka z kajmakiem i solonymi orzeszkami
Do miski dodajemy wszystkie składniki i szybko zagniatamy ciasto.
Ciasto owijamy w folię spożywczą i chowamy do lodówki na 1 godzinę.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego, lekko spłaszczamy.
Wykładamy na blaszkę piekarnikowa wyłożoną papierem do pieczenia.
Na wierzch ciasteczek układamy słone orzeszki.
Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach.
Studzimy.
Smacznego ;)
Ciasto owijamy w folię spożywczą i chowamy do lodówki na 1 godzinę.
Z ciasta formujemy kuleczki wielkości orzecha włoskiego, lekko spłaszczamy.
Wykładamy na blaszkę piekarnikowa wyłożoną papierem do pieczenia.
Na wierzch ciasteczek układamy słone orzeszki.
Pieczemy 20-25 minut w 180 stopniach.
Studzimy.
Smacznego ;)