Sposób przygotowania:
Ciastka z żurawinami
Na początku w misce zmiksować na gładką masę miękkie masło z białym cukrem. Następnie dodać mleko, ekstrakt waniliowy i roztopioną białą czekoladę. Składniki dokładnie połączyć. Później do masy dodać mąkę a na końcu żurawiny. Dokładnie wymieszać.
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Łyżeczką nakładać ciasto formując ciasteczka. Piekarnik nagrzać do temperatury 175 stopni i piec ciastka ok. 10 minut. Upieczone powinny być lekko zarumienione. Po upieczeniu odstawić ciastka do wystygnięcia. Smacznego.
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia. Łyżeczką nakładać ciasto formując ciasteczka. Piekarnik nagrzać do temperatury 175 stopni i piec ciastka ok. 10 minut. Upieczone powinny być lekko zarumienione. Po upieczeniu odstawić ciastka do wystygnięcia. Smacznego.