Sposób przygotowania:
Ciasto jagodowe ze śmietaną
Białka ubić na sztywno z cukrem. Pod koniec miksowania dodać żółtka. Następnie wsypać przesitowaną mąkę z proszkiem do pieczenia i dokładnie wymieszać.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 25 minut. Galaretkę przygotować w połowie podanej ilości wody i ostudzić.
Śmietanę ubić na najwyższych obrotach na puch. Pod koniec dodać zimną galaretkę oraz cukier puder. Na biszkopcie rozłożyć owoce i zalać śmietaną.
Posypać wiórkami kokosowymi. Wstawić do lodówki do stężenia masy.
Piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok. 25 minut. Galaretkę przygotować w połowie podanej ilości wody i ostudzić.
Śmietanę ubić na najwyższych obrotach na puch. Pod koniec dodać zimną galaretkę oraz cukier puder. Na biszkopcie rozłożyć owoce i zalać śmietaną.
Posypać wiórkami kokosowymi. Wstawić do lodówki do stężenia masy.