Sposób przygotowania:
Ciasto jogurtowe z jabłkami i kruszonką
Jajka ucieram z cukrem. Następnie dodaję sok z cytryny,jogurt i olej. Mieszam łyżką drewnianą. Dodaję wszystkie sypkie składniki. Mieszam drewnianą łyżką. Wylewam całość wlewam do formy.
Jabłka obieram i kroję w małe części. Owoce wkładam w ciasto. Posypuję cynamonem i cukrem.
Składniki kruszonki zagniatam i kruszę rękami.
Wkładam do piekarnika na 180 stopni góra-dół przez 45 min. do tzw suchego patyczka.
Jabłka obieram i kroję w małe części. Owoce wkładam w ciasto. Posypuję cynamonem i cukrem.
Składniki kruszonki zagniatam i kruszę rękami.
Wkładam do piekarnika na 180 stopni góra-dół przez 45 min. do tzw suchego patyczka.