Sposób przygotowania:
Ciasto jogurtowo kokosowe
Z podanych składników zagnieść ciasto, większą połowę wyłożyć na blaszkę, wysmarowaną masłem i wysypaną tartą bułką.(rozmiar blaszki 24x28 cm) mniejszą część zamrozić. Na wyłożony spód ciasta rozsmarować dżem morelowy, wylać masę jogutrowo kokosową, zetrzeć resztę zamrożonego ciasta i posypać na wierzch. Piec 50-55 min w 160 st C. Wykonanie masy: Jogurt wlać do wysokiego naczynia , dodać cukier, chwilę ucierać , następnie dodać wiórki kokosowe, proszek i budyń, dokładnie wymieszać. Na koncu dodać ubitą na sztywno pianę z białek, delikatnie wymieszać. Smacznego.
Trzosik
Natala1210
luna
Varda
anullka7
Oczywiście że suchy budyń:) w składnikach nie jest podane mleko , wię na pewno nie gotowany:) Pozdrawiam.