Sposób przygotowania:
Ciasto jogurtowo miodowe
Laskę wanilii przecinamy na pół i wyjmujemy tępą stroną noża ziarenka. Do miski wlewamy jogurt, jajka, miód oraz dodajemy ziarnka wanilii, miksujemy przez chwilę. Następnie dodajemy mąkę, proszek do pieczenia i miksujemy do połączenia się składników.
Na koniec wsypujemy wiórki kokosowe i płatki migdałowe i miksujemy przez chwilę. Ciasto przekładamy do keksówki i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy przez ok. 1 godzinę w temperaturze 180 stopni.
Studzimy.
Smacznego
Na koniec wsypujemy wiórki kokosowe i płatki migdałowe i miksujemy przez chwilę. Ciasto przekładamy do keksówki i wstawiamy do nagrzanego piekarnika.
Pieczemy przez ok. 1 godzinę w temperaturze 180 stopni.
Studzimy.
Smacznego