Sposób przygotowania:
Ciasto 3 bit
Na duża blaszkę wykładamy herbatniki, wykładamy krówkę i znów układamy herbatniki.
Budyń gotujemy według wskazówek na opakowaniu, studzimy i miksujemy z masłem ( masło powinno być w temp. pokojowej).
Wykładamy na herbatniki, przykrywamy ciastkami.
Śmietanę ubijamy na sztywno.
Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie i studzimy.
Łączymy ze śmietaną.
Wykładamy na herbatniki.
Wierzch ciasta pasypujemy startą czekoladą, rozdrobnionymi orzechami laskowymi i grubym cukrem dekoracyjnym.
Przechowyjemy w lodówce.
Smacznego ;)
Budyń gotujemy według wskazówek na opakowaniu, studzimy i miksujemy z masłem ( masło powinno być w temp. pokojowej).
Wykładamy na herbatniki, przykrywamy ciastkami.
Śmietanę ubijamy na sztywno.
Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie i studzimy.
Łączymy ze śmietaną.
Wykładamy na herbatniki.
Wierzch ciasta pasypujemy startą czekoladą, rozdrobnionymi orzechami laskowymi i grubym cukrem dekoracyjnym.
Przechowyjemy w lodówce.
Smacznego ;)
SylaUla
gosiapiotrek23
;)