Sposób przygotowania:
Ciasto kokosowe
Biszkopt : Oddzielić białka od żółtek. Białka ubić na sztywno z cukrem, następnie dodać żółtka ( miksować ), dodać mąkę, proszek do pieczenia, orzechy ( wszystko można miksować ). Piec 20-30minut w temp. 180- 200*C Masa budyniowa: Odlać trochę soku z ananasów ( ok 1/3 szkl) i wymieszać budyń z mąką, można dodać do tego żółtka, dobrze wymieszać i ugotować na pozostałej ilości soku. Wystudzić. 1/2 kostki margaryny miksować z cukrem waniliowym, dodać po łyżce budyniu i na końcu pokrojone w kostkę ananasy. Masa kokosowa: Białka ubić z cukrem na sztywno, na końcu dodać kokos - dobrze wymieszać - można mikserem. Piec 20minut 180-200*C. po upieczeniu można blaszkę położyć na wilgotną ściereczkę ,aby po wystygnięciu ładnie odeszło od blaszki i się nie połamało.