Tomo

Tomo

Kucharz
[Przepisów: 16]

Ciasto krakersowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Za tym ciastem przepada cała moja rodzina! Znajomi też są zachwyceni tym ciastem! Gorąco polecam!

Ciasto krakersowe

Składniki:

Ciasto krakersowe

 

  • krem karpatkowy w/g przepisu na opakowaniu,
  • mleko gotowane z puszki (skondensowane),
  • bita śmietana -można kupić 30% śmietanę i ubić,
  • 2 paczki krakersów,
  • czekolada lud kakao

Sposób przygotowania:

Ciasto krakersowe
Zrobić krem karpatkowy w/g przepisu na opakowaniu. Na blaszce układamy krakersy,smarujemy kremem karpatkowym,znowu krakersy,krem,krakersy,krem,krakersy na nie mleko z puszki + pokruszyć resztę krakersów, na to bita śmietana i posypać tarkowaną czekoladą lub kakao! Smacznego!

Tagi:

czekolada