Sposób przygotowania:
Ciasto śmietankowo-herbaciane
Cztery saszetki herbaty zaparzamy w 2 szklankach wody, studzimy. Żelatynę rozpuszczamy. Dodajemy żelatynę do herbaty.
2 saszetki herbaty zaparzamy w szklance wody. Studzimy. Biszkopty zanurzamy w herbacie w wykładamy na blaszkę.
Śmietanę ubiajmy na sztywno. Dodajemy syrop malinowy. Mieszamy. Żelatynę rozpuszczamy, studzimy. Łączymy ze śmitaną. Wykładamy na biszkopty. Na śmietanę wlewamy tężejącą galaretkę.
Śmietanę ubiajmy. Żelatynę rozpuszczamy, studzimy. Łączymy ze śmitaną. Wlewamy na galaretkę.
Na wierzch wykładamy nasączone w herbacie biszkopty. Wkładamy na minimun 2 godziny do lodówki.
Przechowujemy w lodówce.
2 saszetki herbaty zaparzamy w szklance wody. Studzimy. Biszkopty zanurzamy w herbacie w wykładamy na blaszkę.
Śmietanę ubiajmy na sztywno. Dodajemy syrop malinowy. Mieszamy. Żelatynę rozpuszczamy, studzimy. Łączymy ze śmitaną. Wykładamy na biszkopty. Na śmietanę wlewamy tężejącą galaretkę.
Śmietanę ubiajmy. Żelatynę rozpuszczamy, studzimy. Łączymy ze śmitaną. Wlewamy na galaretkę.
Na wierzch wykładamy nasączone w herbacie biszkopty. Wkładamy na minimun 2 godziny do lodówki.
Przechowujemy w lodówce.