Sposób przygotowania:
ciasto szybkie na zimno
Na spód blachy wykładamy herbatniki.
Zagotowujemy cały czajnik wody.
3 galaretki rozrabiamy z 750 ml wody. Dokładnie meiszamy aby się rozpuściła. Studzimy . Ubijamy śnieżki według przepisuje na opakowaniu. Do ubitej snieżki dodajemy stopniuwo wystudzoną galaretkę mieszając na niskich obrotach.
Pomarańczową piankę wylewamy na herbatniki.
Rozrabiamy w gorącej wodzie galaretki bursztynowe.
Jedną śnieżke przyżadzam tak jak jest napisane na opakowaniu. Do ubitej śniezki dodaje galaretki wystudzone i mieszam. Na warstwe pomarańczową dodaję warstwę bursztynową.
Na końcu rozrabiam w gorącej wodzie galaretkę truskawkową.
Studzę wkłądam do lodówki żeby dobrze zastygła.
Zastygniętą galaretkę kroję w kostkę i posypuję na wierzch.
Smacznego
Zagotowujemy cały czajnik wody.
3 galaretki rozrabiamy z 750 ml wody. Dokładnie meiszamy aby się rozpuściła. Studzimy . Ubijamy śnieżki według przepisuje na opakowaniu. Do ubitej snieżki dodajemy stopniuwo wystudzoną galaretkę mieszając na niskich obrotach.
Pomarańczową piankę wylewamy na herbatniki.
Rozrabiamy w gorącej wodzie galaretki bursztynowe.
Jedną śnieżke przyżadzam tak jak jest napisane na opakowaniu. Do ubitej śniezki dodaje galaretki wystudzone i mieszam. Na warstwe pomarańczową dodaję warstwę bursztynową.
Na końcu rozrabiam w gorącej wodzie galaretkę truskawkową.
Studzę wkłądam do lodówki żeby dobrze zastygła.
Zastygniętą galaretkę kroję w kostkę i posypuję na wierzch.
Smacznego