Sposób przygotowania:
ciasto z biszkoptami nasączonymi wódką
Żółtka utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na pulchną masę. Dodawać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i kakao. Pod koniec dodać ubitą na sztywno pianę z białek. Ciasto przelać do formy. Piec ok.40 min w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Krem: Wymieszać roztopioną margarynę z cukrem i wiórkami kokosowymi. Następnie dodać białka ubite na sztywna pianę. Krem nałożyć na upieczony biszkopt. Przygotować galaretki agrestowe, wylać je na krem kokosowy. Na gęstniejącej galaretce układać jeden obok drugiego okrągłe biszkopty maczane w alkoholu. Krem czekoladowy: margarynę roztopić, dodać cukier, cukier waniliowy i kakao i dokładnie wymieszać. Do masy wbić 2 jajka i ubijać mikserem. Polać biszkopty.