Sposób przygotowania:
Ciasto z brzoskwiniamiNa ciasto

Masło ucieram z cukrem, aż utworzy się coś w rodzaju kruszonki, dodaję po jednym jajku i miksuję tylko do połączenia składników. Mąkę przesiewam z proszkiem do pieczenia, dodaję do masy maślanej i krótko miksuję. Na końcu wlewam likier kokosowy.
Blaszkę o wym. 24x25 cm wykładam papierem do pieczenia, 1/3 ciasta rozprowadzam na spodzie.
ETAP 2:

i posypuję kakao.
ETAP 3:

Wykładam drugą część ciasta, ponownie posypuję kakao, na wierzchu rozprowadzam trzecią część ciasta, którą pozostawiam białą. Na cieście układam połówki brzoskwiń
ETAP 4:
i wstawiam do piekarnika nagrzanego do 180°C na 50 min-do suchego patyczka.
Upieczone wyjmuję i zostawiam by przestygło.
Składniki polewy rozpuszczam na patelni i polewam letnie ciasto. Odstawiam .