Sposób przygotowania:
Ciasto z brzoskwiniami 4
Na upieczony biszkopt rozkładamy pokrojone i odsączone brzoskwinie. Do soku z brzoskwiń dolewamy wody tak, aby były 2 szklanki w sumie. Na tym soku gotujemy budyń i studzimy. Zimny budyń rozkładamy na brzoskwinie. Następnie ubijamy pianę z białek z dodatkiem cukru. Na koniec delikatnie dodajemy po troszku kokosu i mieszamy. Przygotowaną pianę dajemy na placek. Zapiekamy w piekarniku aż piana się zarumieni.
![Ciasto z brzoskwiniami 4 Ciasto z brzoskwiniami 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-brzoskwiniami-4-92894.jpg)
![Ciasto z brzoskwiniami 4 Ciasto z brzoskwiniami 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-brzoskwiniami-4-92895.jpg)
![Ciasto z brzoskwiniami 4 Ciasto z brzoskwiniami 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-brzoskwiniami-4-92896.jpg)
![Ciasto z brzoskwiniami 4 Ciasto z brzoskwiniami 4](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ciasto-z-brzoskwiniami-4-92897.jpg)