Sposób przygotowania:
Kokosowe ciasto z jabłkami
Miękkie masło utrzeć z cukrem na puszystą masę, wbijać kolejno po jednym jajku, po każdym dokładnie miksując. Wlać mleczko kokosowe (zawartość puszki zmiksować na jednolitą masę, dopiero wtedy odmierzyć 100 g), zmiksować.
Mąkę, proszek i wiórki wymieszać, wsypać do miski i zmiksować.
Jabłka umyć, pokroić w plastry. Ciasto przełożyć do formy (12x25) wyścielonej papierem, wyrównać.
Na wierzchu wyłożyć jabłka. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec około 40 minut.
Mąkę, proszek i wiórki wymieszać, wsypać do miski i zmiksować.
Jabłka umyć, pokroić w plastry. Ciasto przełożyć do formy (12x25) wyścielonej papierem, wyrównać.
Na wierzchu wyłożyć jabłka. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec około 40 minut.
Czekoladka 2