Sposób przygotowania:
Cytrynowy sernik na zimno z brzoskwiniami
Tortownicę o średnicy 26 cm wyłożyć biszkoptami ( użyłam takie ze szklanym dnem i silikonową obręczą ).
Naprzemiennie na biszkoptach poukładać brzoskwinie.
Galaretki rozpuścić w wodzie i schłodzić.
Twaróg oraz jogurt i śmietany oraz sok z cytryny dokładnie zmiksować mikserem i potem ciągle mieszając wlewać zimną galaretkę.
Miskę z masą schować do lodówki aby masa lekko stężała.
Potem wyłożyć ją do formy.
Tortownicę wstawić do lodówki do stężenia sernika.
Przed podaniem udekorować świeżą miętą.
Naprzemiennie na biszkoptach poukładać brzoskwinie.
Galaretki rozpuścić w wodzie i schłodzić.
Twaróg oraz jogurt i śmietany oraz sok z cytryny dokładnie zmiksować mikserem i potem ciągle mieszając wlewać zimną galaretkę.
Miskę z masą schować do lodówki aby masa lekko stężała.
Potem wyłożyć ją do formy.
Tortownicę wstawić do lodówki do stężenia sernika.
Przed podaniem udekorować świeżą miętą.
SylaUla