Sposób przygotowania:
Czekolada z polewą
Palmę roztapiamy z cukrem, wodą i kakao na małym ogniu, cały czas mieszając. Nie trzeba gotować, wystarczy, że wszystko się dokładnie połączy. Do czekoladowej masy wsypujemy kolejno i mieszamy: granolę owocową, płatki kukurydziane i mleko w proszku. Foremkę keksówkę wykładamy folią spożywczą. Do foremki nakładamy czekoladową masę i wyrównujemy powierzchnię. Czekoladę toffi łamiemy na mniejsze kawałki i topimy z dodatkiem 2 łyżek śmietany w kąpieli wodnej, wylewamy na masę czekoladową. Krówki topimy z resztą śmietany w kąpieli wodnej i wylewamy do foremki, lekko mieszamy z roztopioną czekoladą. Całość schładzamy kilka godzin w lodówce, a następnie wyjmujemy z foremki i kroimy na mniejsze kawałki.