Sposób przygotowania:
Czekoladowa pychotka
Blachę do pieczenia nasmarować tłuszczem i posypać mąką.Masło i czekolade rozpuscić w kąpieli wodnej. . Dobrze wymieszac i lekko przestudzić. Jajka rozbic i utrzeć je razem z cukrem,cukrem waniliowym i szczyptą soli. Pod koniec ucierania dodać przesianą przez sito mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.Na końcu dodac posiekane orzechy.Utworzoną masę przelać na natłuszczoną blachę i rownomiernie rozprowadzic.Wstawic do piekarnika nagrzanego do 200 stopni. Piec ok 30 minut..Cukier puder wymieszać razem ze śmietaną, dodać ostudzona czekoladę i dokładnie razem wymieszać. Po ostudzeniu pokroić w prostokąty. Polać polewą czekoladową.Przekąska palce lizać , a nieskomplikowna w przygotowaniu.