Sposób przygotowania:
Czekoladowe ciasto z mikrofalówki
Wszystkie składniki wymieszać w na jednolitą, gęstą konsystencję. Przelać do miseczki lub kubka i wstawić do mikrofalówki na 3-5 minut, w zależności od mocy.
Przykładowo: 410W: 3 minuty, 270W: 6 minut. Można najpierw dać na większą moc, a gdy ciasto urośnie, to zmniejszyć i jeszcze chwilę piec, żeby nie było surowe (można wbić wykałaczkę, jeśli będzie sucha i czysta, ciasto jest gotowe).
Do ciasta można dodać orzechy lub rodzynki, oraz posypać cukrem pudrem.
Smacznego!
Przykładowo: 410W: 3 minuty, 270W: 6 minut. Można najpierw dać na większą moc, a gdy ciasto urośnie, to zmniejszyć i jeszcze chwilę piec, żeby nie było surowe (można wbić wykałaczkę, jeśli będzie sucha i czysta, ciasto jest gotowe).
Do ciasta można dodać orzechy lub rodzynki, oraz posypać cukrem pudrem.
Smacznego!
bajtek
Czekoladaa
Dvd
bajtek
Dzięki.....spróbuję, a może tak z bitą śmietanką jeszcze :O)