Agnieszka 250897

Agnieszka 250897

Szef Kuchni
[Przepisów: 116]

czekoladowe trufle

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

bardzo dobre te frufle!!!!!!!!!!!!!

czekoladowe trufle

Składniki:

czekoladowe trufle

 

  • 2 opakkowania herbatników
  • 0,5 kostki margaryny
  • 3 łyżki cukru
  • 3 łyżki kakao
  • wiórki kokosowe
  • drobno posiekane orzechy
  • bakalie
  • rum
  • woda

Sposób przygotowania:

czekoladowe trufle
margarynę utrzyj z cukrem pudrem,dodać kakao,pokruszone herbatniki,bakalie,rum lub wodę(około 5 łyżek).wszystko dokładnie wymieszaj.z powstałej masy formuj kulki,obtocz w wiórki kokosowe.

Tagi:

bakalie