Sposób przygotowania:
Czekoladowo-kokosowe babki z mleka skondensowanegoMasa:
![Czekoladowo-kokosowe babki z mleka skondensowanego Czekoladowo-kokosowe babki z mleka skondensowanego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/czekoladowo-kokosowe-babki-z-mleka-skondensowanego-479326.jpg)
Wszystkie składniki należy dokładnie wymieszać - najlepiej za pomocą miksera.
Wypełnianie formy:
![Czekoladowo-kokosowe babki z mleka skondensowanego Czekoladowo-kokosowe babki z mleka skondensowanego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/czekoladowo-kokosowe-babki-z-mleka-skondensowanego-479327.jpg)
Wgłębienia w formie do muffinek wypełnić masą - do 3/4 ich pojemności.
Polecam też użycie silikonowych foremek.
Pieczenie:
![Czekoladowo-kokosowe babki z mleka skondensowanego Czekoladowo-kokosowe babki z mleka skondensowanego](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/czekoladowo-kokosowe-babki-z-mleka-skondensowanego-479328.jpg)
Ciastka piec w rozgrzanym piekarniku około 35-40 minut (do tzw. "suchego patyczka") w 190 stopniach.
Gotowe babeczki wyjąć z blachy dopiero po wystygnięciu.
gusia1000