Sposób przygotowania:
Czereśniowo-truskawkowo-kokosowe kostki
Czereśnie myje, i dryluje. Miksuje blenderem. Truskawki myję, obieram z szypułek, i też blenderuje. Zostawiam 5 sztuk. Do foremki do kostek lodowych, wkładam po łyżeczce mleczka kokosowego, zmiksowanych czereśni, znowu mleczko i na końcu truskawki. Wkładam do zamrażalnika na kilka godzin albo na noc. Czekoladę rozpuszczam w kąpieli wodnej, dolewam trochę wody żeby zrobiła się lekko płynna. Talerzyki polewam czekoladą, wykładam na nie mus truskawkowy, dodaję kostki lodowe, i połówki truskawek, na które wylewam odrobinę czekolady. Dekoruję miętą.
Cukiereczek13
2milutka
Sarenka
misia5
A wiesz, że o tym samym pomyślałam:) Ja to bym najchętniej cała kuchnię wystroiła w zdjęcia autorki tych przepisów:)
mysza75
misia5 napisał(a):
monikaT83
mysza75
Monia nie żal jeść zjadłam prawie wszystkie ha ha
czekoladka_m
Netka
gosia56
mysza75
No zjadłam bo to nieliczny deser który mogę jeść, więc rodzinka obeszła się smakiem :-)