marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Czerwona Fantazja.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 1

Umoczyć brzegi pucharka i ocukrzyć je.Składniki odmierzyć miarką i wlać do pucharka,dodać kostki lodu,garstkę owoców,skropić grenadyną.Podać

Czerwona Fantazja.

Składniki:

Czerwona Fantazja.

 

  • 25 ml.Margerity,
  • 2 czerwone"Breezery",
  • kilka kropel grenadyny,
  • garstka czerwonych porzeczek(świeżych lub mrożonych),
  • kostki lodu,
  • brown sugar.

Sposób przygotowania:

Czerwona Fantazja.
Umoczyć w wodzie brzegi pucharka,następnie wsadzić do spodeczka z brązowym cukrem,ale tylko górną warstwę.Alkohole odmierzyć miarką i wlać do pucharka z kostkami lodu,skropić grenadyną 5-6 kropel,wymieszać,dodać małą garstkę czerwonych porzeczek-mogą być mrożone.Podawać ze słomką.