Sposób przygotowania:
Deser po grecku.
Owoce z mieszanki osączyć i zmieszać z dwiema łyżkami miodu.
Przełożyć do małych pucharków na samo dno,a następnie przekła-
-dać warstwami miód z jogurtem oddzielnie.Posypać lekko uprażo-
-nymi płatkami orzechów.Deser mocno schłodzić.Przed podaniem
dekorować listkami melisy.
Przełożyć do małych pucharków na samo dno,a następnie przekła-
-dać warstwami miód z jogurtem oddzielnie.Posypać lekko uprażo-
-nymi płatkami orzechów.Deser mocno schłodzić.Przed podaniem
dekorować listkami melisy.
marietta
eli_555
Barbara Malafouris
Henia
To ciekawe dlaczego u nas jest tyle przetworów greckich? Może już dosyć tego wymądrzania?!
marietta
ma tyle,co w lecie.Dobrze mówię?A tu jest Polska!