Sposób przygotowania:
Deser w formie trzy bit
Gotujemy budyń w połowie mleka, czyli na ½ litra mleka dajemy dwa rozprowadzone w odrobinie mleka budynie, słodzimy zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odstawiamy do całkowitego wystudzenia. Pamiętajmy aby wcześniej wyciągnąć kostkę masła aby składniki kremu miały taką samą temperaturę. Robimy krem. Masło ubijamy na puszystą pianę i powoli dodajemy budyń cały czas ubijając.
Ciasteczka układamy na papierze do pieczenia, trzy razy trzy. Na ciastkach równą warstwą rozprowadzamy krem. Następnie na ciastka nakładamy kajmak, przyklejamy kolejne ciasteczko i takie „markizy” układamy na kremie.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem, wykładamy na markizy, kakao wysypujemy na górę i wstawiamy do lodówki.
Ciasteczka układamy na papierze do pieczenia, trzy razy trzy. Na ciastkach równą warstwą rozprowadzamy krem. Następnie na ciastka nakładamy kajmak, przyklejamy kolejne ciasteczko i takie „markizy” układamy na kremie.
Kremówkę ubijamy z cukrem pudrem, wykładamy na markizy, kakao wysypujemy na górę i wstawiamy do lodówki.