Sposób przygotowania:
Mocno czekoladowy biszkopt jaglany z budyniem
Białka oddzielić od żółtek i ubić z ksylitolem. Dodać resztę składników i dokładnie wymieszać.
Piec wylany na papierze do pieczenia około 10-12 minut w nagrzanym piekarniku. Upiec dwa biszkopty.
Krem
Większość mleka kokosowego (lub innego) zagotować z masłem (lub olejem). W szklance wymieszać proszek budyniu i słodziwo. Do gotującego się mleka wlać zawartość szklanki i zagotować. Gorącym budyniem przełożyć dwa biszkopty. Pozostawić do wystygnięcia
Piec wylany na papierze do pieczenia około 10-12 minut w nagrzanym piekarniku. Upiec dwa biszkopty.
Krem
Większość mleka kokosowego (lub innego) zagotować z masłem (lub olejem). W szklance wymieszać proszek budyniu i słodziwo. Do gotującego się mleka wlać zawartość szklanki i zagotować. Gorącym budyniem przełożyć dwa biszkopty. Pozostawić do wystygnięcia