Sposób przygotowania:
Dewolaje w ziołach
Mięso umyj.Posyp solą i pieprzem.
Rozrób serek topiony.
Zioła umyj.
Paprykę oczyść i pokrój w paski.
Zioła posiekaj,dodaj je do serka.Wymieszaj na jednolitą masę.
Mięso posmaruj serkiem i obłóż paskami papryki.
Zwiń w roladki.
Oprósz mąką.
Obsmaż roladki na oleju.
Przełóż do żaroodpornego naczynia,wlej tłuszcz z patelni.
Zapiekaj 30min w 180stC.
Rozrób serek topiony.
Zioła umyj.
Paprykę oczyść i pokrój w paski.
Zioła posiekaj,dodaj je do serka.Wymieszaj na jednolitą masę.
Mięso posmaruj serkiem i obłóż paskami papryki.
Zwiń w roladki.
Oprósz mąką.
Obsmaż roladki na oleju.
Przełóż do żaroodpornego naczynia,wlej tłuszcz z patelni.
Zapiekaj 30min w 180stC.