Sposób przygotowania:
Długa bułka faszerowana
Z bułki odkroić piętkę z jednej i drugiej strony . Wyciągnąć środek z bułki delikatnie tak by bułka sie nie połamała .
Jajka rozgnieść widelcem , a kiełbasę bardzo drobno pokroić w kosteczkę . Zmieszać jajka z kiełbasą , majonezem i natką . Doprawić do smaku . Wepchnąć farsz do bułki .
Bułkę zawinąć w folię aluminiową i zostawić na 2 godziny w lodówce . Potem odwinąć i pokroić ostrym nożem na grube kromki.
Jajka rozgnieść widelcem , a kiełbasę bardzo drobno pokroić w kosteczkę . Zmieszać jajka z kiełbasą , majonezem i natką . Doprawić do smaku . Wepchnąć farsz do bułki .
Bułkę zawinąć w folię aluminiową i zostawić na 2 godziny w lodówce . Potem odwinąć i pokroić ostrym nożem na grube kromki.