Sposób przygotowania:
Długa bułka faszerowana mięsem
Z bułki odkroić piętkę z jednej i drugiej strony . Wyciągnąć środek z bułki delikatnie tak by bułka sie nie połamała .
Zmiksować mięso z pieczarkami i masłem w malakserze na gładko. Dodać natkę i zamieszać . Doprawić do smaku . Wepchnąć farsz do bułki .
Bułkę zawinąć w folię aluminiową i zostawić na 2 godziny w lodówce . Potem odwinąć i pokroić ostrym nożem na grube kromki.
Zmiksować mięso z pieczarkami i masłem w malakserze na gładko. Dodać natkę i zamieszać . Doprawić do smaku . Wepchnąć farsz do bułki .
Bułkę zawinąć w folię aluminiową i zostawić na 2 godziny w lodówce . Potem odwinąć i pokroić ostrym nożem na grube kromki.