Sposób przygotowania:
Domowa wuzetka wg anukadh
Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, żółtka oddzielić od białek. Wodę, cukier, margarynę i kakao zagotować, ciągle mieszając i wystudzić. Dodać ubitą pianę z białek oraz mąkę delikatnie wymieszac i upiec dwa placki około 20 minut w temp 180 stopni.
Śmietankę wlać do wysokiego naczynia i ubić ma.sztywno z cukrem pudrem. Zimne ciasto posmarować bita śmietaną. Odłożyć trochę do dekoracji przykryc -drugim ciastem posmarować marmoladą.
Wylać roztopioną w kąpieli wodnej czekoladę dokładnie wymieszaną z margaryną i udekorować.
Śmietankę wlać do wysokiego naczynia i ubić ma.sztywno z cukrem pudrem. Zimne ciasto posmarować bita śmietaną. Odłożyć trochę do dekoracji przykryc -drugim ciastem posmarować marmoladą.
Wylać roztopioną w kąpieli wodnej czekoladę dokładnie wymieszaną z margaryną i udekorować.