Sposób przygotowania:
Domowe Grześki.
Andruty wypakować i połamać równo w prostokąty lub trójkąty.Na
każdym kawałku prostokąta czy trójkąta,rozsmarować nożem masę
krówkową i znów przełożyć waflem.I tak ze 2 razy zrobić z następnymi waflami.Polewę rozpuścić w kąpieli wodnej,a przełożone masą andruty rozłożyć na arkuszu folii aluminiowej i oblewać każdy kawałek polewą,rozcierając ją nożem lub łyżką po bokach.Odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia,a jak zastygnie polewa,oprószyć wafelki wiórkami kokosowymi po wierzchu.
każdym kawałku prostokąta czy trójkąta,rozsmarować nożem masę
krówkową i znów przełożyć waflem.I tak ze 2 razy zrobić z następnymi waflami.Polewę rozpuścić w kąpieli wodnej,a przełożone masą andruty rozłożyć na arkuszu folii aluminiowej i oblewać każdy kawałek polewą,rozcierając ją nożem lub łyżką po bokach.Odstawić w chłodne miejsce do zastygnięcia,a jak zastygnie polewa,oprószyć wafelki wiórkami kokosowymi po wierzchu.