Joanna19

Joanna19

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 440]

Domowe masełko ziołowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Pyszne masełko ziołowe to idealny i prosty w przygotowaniu dodatek do wszelkiego rodzaju potraw, ryb czy wędlin.

Domowe masełko ziołowe

Składniki:

Domowe masełko ziołowe

 

Sposób przygotowania:

Domowe masełko ziołowe
Masło ucieramy na krem. Dodajemy śmietanę kremówkę, musztardę i posiekany bardzo drobno koperek i pietruszkę. Ucieramy aż wszystkie składniki się połączą. Po chwili dodajemy szczyptę mielonego czosnku i ziół prowansalskich i doprawiamy solą i pieprzem. Jeszcze raz ucieramy. Wstawiamy do lodówki na co najmniej 30 minut. Podajemy jako dodatek do ryb i wszelkiego rodzaju wędlin.

Tagi:

zioła