Sposób przygotowania:
Domowe zapiekanki
Bagietki przekrój tak aby z jednej bagietki wyszły 4 zapiekanki.Następnie rozwałkuj pojedynczo każdy ze spodów na nasze zapiekanki, posyp serem połóż pieczarki i salami ,a na samą górę jeszcze raz posyp serem. Piecz w piekarniku aż do rozpuszczenia sera i zrumienienia bagietki.
Umyj pieczarki i pokrój w cienkie plasterki.Cebule pokrój w drobną kostkę, a ser zetrzyj na dużych oczkach na tarce.Na patelnię wylej łyżkę oleju i smaż pieczarki z cebulą i szczyptą soli aż będą miękkie i rumiane.Salami lub szynkę możesz pokroić w kostkę albo zostawić w plastrach.
Umyj pieczarki i pokrój w cienkie plasterki.Cebule pokrój w drobną kostkę, a ser zetrzyj na dużych oczkach na tarce.Na patelnię wylej łyżkę oleju i smaż pieczarki z cebulą i szczyptą soli aż będą miękkie i rumiane.Salami lub szynkę możesz pokroić w kostkę albo zostawić w plastrach.