Sposób przygotowania:
Drób i warzywa z patelni grillowejETAP 1:
Cebulę pokroić w talarki, papryki w paski, wymieszać w misce z olejem i przyprawą, pieczarki mniejsze przekroić tylko na połowę i posypać przyprawą bez oleju.
ETAP 2:
Mięso natrzeć przyprawami, na patelnie grillową wlać olej i mocno rozgrzać, położyć na gorącą patelnie grillową mięsko i z każdej strony zrumienić, potem nakryć pokrywka i grillować z 10 minut na średnim ogniu, z 2 razy obrócić, mięsko przełożyć na talerz.
ETAP 3:
Po mięsku grillujemy cebule z paprykami z 8 minut co jakiś przemieszać, przełożyć na talerz.
ETAP 4:
Na tłuszczu po cebuli wsypać pieczarki i grillować z 8 minut, co jakiś czas przemieszać.