Sposób przygotowania:
Jajecznica z pomidorem i serem feta
Jajka rozkócamy.
Pomidor zaparzamy w wrzatku i pozbywamy się skórki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Kroimy w kostkę.
Na patelnię wrzucamy masło, dodajemy pomidor i cebulę i chwilkę smażymy. Ser feta kroimy w kosteczkę.
Do warzyw wlewamy jajka i wrzucamy ser feta i posypujemy pieprzem. Mieszamy aż jajka się zetną.
Podajemy z ulubionym pieczywem.
Smacznego
Pomidor zaparzamy w wrzatku i pozbywamy się skórki. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę. Kroimy w kostkę.
Na patelnię wrzucamy masło, dodajemy pomidor i cebulę i chwilkę smażymy. Ser feta kroimy w kosteczkę.
Do warzyw wlewamy jajka i wrzucamy ser feta i posypujemy pieprzem. Mieszamy aż jajka się zetną.
Podajemy z ulubionym pieczywem.
Smacznego
SylaUla