Sposób przygotowania:
Schabowy z grilla
Do miski dajemy wszystkie składniki marynaty mieszamy.
Kotlety delikatnie rozbijamy nacieramy przygotowaną marynatą odstawiamy do lodówki najlepiej na kilka godzin aby mięso nabrało smaku z marynaty.
Kotlety układamy na rozgrzanym grillu u mnie elektryczny.
Opiekamy mięso około 5 minut z każdej strony.
Na grillu układamy też plasterki cukinii i plasterki czerwonej papryki.
Warzyw nie trzeba doprawiać tylko lekko polać marynatą z mięsa.
Podajemy od razu na ciepło.
POLECAM!!!!
Kotlety delikatnie rozbijamy nacieramy przygotowaną marynatą odstawiamy do lodówki najlepiej na kilka godzin aby mięso nabrało smaku z marynaty.
Kotlety układamy na rozgrzanym grillu u mnie elektryczny.
Opiekamy mięso około 5 minut z każdej strony.
Na grillu układamy też plasterki cukinii i plasterki czerwonej papryki.
Warzyw nie trzeba doprawiać tylko lekko polać marynatą z mięsa.
Podajemy od razu na ciepło.
POLECAM!!!!
BozenaMatuszczyk
gusia1000
gosia56
Bardzo dziękuję Bożenko na Ciebie zawsze można liczyć z super komentarzem ;)