Sposób przygotowania:
Drobiowe roladki z jabłkiem, marchwią i cebulą
Piersi z kurczaka kroimy w plastry i rozbijamy.
Posypujemy solą, pieprzem i słodką papryką.
Marchew, cebulę i jabłko obieramy, myjemy i kroimy w paseczki.
Na plastry układamy po kilka paseczków warzyw.
Zwijamy w ruloniki.
Obtaczamy w mące i smażymy z każdej strony.
Do garnuszka wlewamy wodę i gotujemy ( tyle aby pokryło roladki). Układamy roladki.
Następnie wlewamy sos i przyprawiamy.
Dusimy około 20-25 minut.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Posypujemy solą, pieprzem i słodką papryką.
Marchew, cebulę i jabłko obieramy, myjemy i kroimy w paseczki.
Na plastry układamy po kilka paseczków warzyw.
Zwijamy w ruloniki.
Obtaczamy w mące i smażymy z każdej strony.
Do garnuszka wlewamy wodę i gotujemy ( tyle aby pokryło roladki). Układamy roladki.
Następnie wlewamy sos i przyprawiamy.
Dusimy około 20-25 minut.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)