Sposób przygotowania:
Drobiowo-pieczarkowe kotleciki
Piersi z kurczaka drobno kroimy. Pieczarki ścieramy na tarce (średnie oczka) i przesmażamy aż do odparowania wod.y Delikatnie doprawiając solą i pieprzem. Wszystkie składniki mieszamy w misce. Doprawiamy do smaku. Smażymy kotleciki (placuszki) na oleju na złoty kolor
karita
Natala1210
madzia19795
Bahus
Sarenka
karita
A ja sobie pozwoliłam dodac fotkę, bo dzisiaj to danie było moim przepysznym obiadkiem ;) tylko zapomniała, że robiłam z papryką, a tu w składzie papryki nie ma... ale to prawie to samo :)
Pyszności :]
madaste
Dziękuję bardzo Karito za fotkę. Z papryką nie próbowałam, ale jak słusznie stwierdziła Sarenka bardzo ładnie wyglądają i w najbliższym czasie wypróbuję jak z papryką smakują :)
Sarenka
Brawo karita, foteczka pierwsza klasa!
karita
nie zawstydzaj mnie ;) kotleciki pyszne, to i musiałam się nimi nacieszyć i fotek nacykać :)
teresa.rembiesa
Mirka227