Sposób przygotowania:
Duszone ziemiaczki na ostro z pastą
1 Cebule obrać,pokroić w krążki,ułożyć na patelni na rozgrzanym oleju.Dodać pokrojona papryczkę chili,Obrane i pokrojone w krążki ziemniaki.Wrzucić liście laurowe kukurydzę i pokrojoną w kostkę marchewkę.Wszystko doprawić szczypta pieprzu i soli.Dusić na małym ogniu pod przykryciem do miękkości
Przygotować pastę:
rozgnieciony czosnek,1 pokrojona cebule,kawałek pokrojonego imbiru.Wszystko zmiksować.Na koniec wymieszać z naturalnym jogurtem
Gotowe danie wyłożyć na talerz.Na to położyć przygotowana pastę
Przygotować pastę:
rozgnieciony czosnek,1 pokrojona cebule,kawałek pokrojonego imbiru.Wszystko zmiksować.Na koniec wymieszać z naturalnym jogurtem
Gotowe danie wyłożyć na talerz.Na to położyć przygotowana pastę