Sposób przygotowania:
Dynia z boczkiem i jarmużem
Dynie kroimy na kostkę o boku około 1 cm. Boczek także kroimy w kostkę i przekładamy na patelnię. Gdy wypłynie z niego tłuszcz dokładamy dynie i smażymy do miękkości. W między czasie z jarmużu usuwamy grube części liścia, a pozostałe tniemy w paseczki. Dokładamy do dyni i boczku. Całość smażymy razem, aż liście jarmużu zmiękną. Pod koniec doprawiamy i dokładamy słonecznik.
kołczu
edytaha
Ja niejednokrotnie widziałam go w Tesco na Gocławiu. Jak zobaczę, to dam Ci znać Robercie :)
jaga85
No to ciężko- ja akurat mam wsadzony na działce, więc korzystam ze swojego!
kołczu
edytaha napisał(a):
mysza75
wjosna
Forteca na Zakroczymskiej w środy
kołczu
wjosna napisał(a):