Sposób przygotowania:
Sałatka z roszponki z boczkiem i olejem sezamowym
Roszponkę wyłożyć do miski.
Warzywa umyć, pomidory oraz rzodkiewki pokroić w ćwiartki.
Cebulę w piórka.
Warzywa wymieszać razem.
Boczek pokroić w kostkę, zrumienić na suchej patelni.
Sałatkę podzielić na porcję, oprószyć suszonymi pomidorami oraz świeżo mielonym pieprzem.
Każdą porcję posypać boczkiem oraz polać olejem sezamowym.
Warzywa umyć, pomidory oraz rzodkiewki pokroić w ćwiartki.
Cebulę w piórka.
Warzywa wymieszać razem.
Boczek pokroić w kostkę, zrumienić na suchej patelni.
Sałatkę podzielić na porcję, oprószyć suszonymi pomidorami oraz świeżo mielonym pieprzem.
Każdą porcję posypać boczkiem oraz polać olejem sezamowym.
biedroneczki
Martyna12
Dokładnie :)
lukrowanepierniczki