Sposób przygotowania:
Dżem gruszkowo-jabłkowo-brzoskwiniowy.
Brzoskwinie kroimy na małe kawałki, zasypujemy cukrem (20 dag).
Gdy puszczą sok smażymy je na małym ogniu.
Obieramy gruszki i jabłka, trzemy je w łezkę.
Dodajemy je do brzoskwiń wraz z sokiem z cytryny, jeśli trzeba.
Smażymy marmoladę na małym ogniu, aż dżem się zagęści do odpowiedniej konsystencji.
Jeśli trzeba dodajemy jeszcze cukru i smażymy, aż się rozpuści.
Gdy puszczą sok smażymy je na małym ogniu.
Obieramy gruszki i jabłka, trzemy je w łezkę.
Dodajemy je do brzoskwiń wraz z sokiem z cytryny, jeśli trzeba.
Smażymy marmoladę na małym ogniu, aż dżem się zagęści do odpowiedniej konsystencji.
Jeśli trzeba dodajemy jeszcze cukru i smażymy, aż się rozpuści.