Sposób przygotowania:
Dzikie sajgonki
Makaron wrzucić do wrzącej wody, zostawić na 3 minuty, odcedzić. Pieczarki zetrzeć na grubych oczkach, usmażyć (tylko do momentu aż woda wyparuje). Cebulkę pokroić , podsmażyć na oleju Marchewkę zetrzeć na grubych oczkach, kapustę pekińską posiekać, dorzucić do cebulki, smażyć ok 5-10 minut. Przyprawić solą, pieprzem, 1 łyżką sosu sojowo-grzybowego i 1 łyżką sosu chili. Połączyć wszystkie składniki razem z pieczarkami i pokrojonym w krótsze nitki makaronem. Przygotować papier ryżowy. Zamoczyć w wodzie, rozłożyć na blacie, nakładać farsz i zawijać. Smażyć na rozgrzanym oleju aż się zarumienią (bardzo delikatnie), podawać obowiązkowo z sosem chili i surówką z kapusty pekińskiej i marchewki:D