Sposób przygotowania:
Elegancka sałatka z kurczakiem i...
Do masła wycisnąć 3-4 ząbki czosnku, dodać trochę soli i wymieszać, posmarować kawałki bagietki. Majonez wymieszać z 3 łyżkami jogurtu, majerankiem, solą, ząbkiem czosnku.
Plastry boczku ułożyć na patelni. Pierś pokroić na paseczki, przyprawić solą i pieprzem. Rukolę ułożyć na talerzu, polać sosem majonezowym i posypać startym parmezanem. Wstawić bagietki do piekarnika. Gdy boczek jest już gotowy zdjąć z patelni u położyć kawałki kurczaka. Mięsa ułożyć ładnie na patelni i na wierzch posypać jeszcze trochę parmezanem.
Plastry boczku ułożyć na patelni. Pierś pokroić na paseczki, przyprawić solą i pieprzem. Rukolę ułożyć na talerzu, polać sosem majonezowym i posypać startym parmezanem. Wstawić bagietki do piekarnika. Gdy boczek jest już gotowy zdjąć z patelni u położyć kawałki kurczaka. Mięsa ułożyć ładnie na patelni i na wierzch posypać jeszcze trochę parmezanem.