Sposób przygotowania:
FarmerskaZeSchabem
przygotuj marynate; czosnek przecisnij przez praskę wymieszaj z oliwa sokiem z cytryny i miodem.Przypraw mielonym imbirem i chili. posmaruj mieso i marynuj 4 godziny. Strączki fasolki oczyść ugotuj w posolonej wodzie.Odcedz i wystudz.Pomidorki potnij na ćwiartki,a sałaty porwij na kawalki.Marchewki obierz pokroj w kostkę.Zamarynowana wieprzowine potnij na kawaleczki rozgnieć je dłonią lub tepą stroną noża. Na patelni rozgrzej olej usmaz na nim schab zdjemij z patelni. oprósz sola na tym samym tłuszczu usmaz także marchewkę przygotuj sos;Ocet utrzyj z sola i pieprzem wymieszaj z oliwą ubij trzepaczka warzywa i mięso włóż do dużej salaterki wymieszaj oprósz sola i pieprzem przed podaniem polej sosem