Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

farsz do pierogów z kapusta i grzybami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

przepyszny farsz, który również doskonale sie nadaje do krokietów

farsz do pierogów z kapusta i grzybami

Składniki:

farsz do pierogów z kapusta i grzybami

 

Sposób przygotowania:

farsz do pierogów z kapusta i grzybami
kapuste odciskamy i kroimy bardzo drobno, gotujemy do miękkosci. Cebule kroimy w drobną kostke i smazymy na odrobinie tłuszczu do miękkosci. Pieczrki kroimy w cienkie półplasterki i smażymy na reszcie tłuszczu. Następnie odciskamy wzystko z nadmiaru tłuszczu i wody i łaczymy ze sobą doprawiając do smaku

Tagi:

kapusta