Marta1986

Marta1986

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 711]

Farsz serowy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

farsz serowy np.do pierogów

Farsz serowy

Składniki:

Farsz serowy

 

  • 0,5 kg sera białego półtłustego
  • 0,5 łyżeczki małej soli
  • szczypta pieprzu
  • szczypta bazylji
  • 2 cebule
  • olej do smażenia

Sposób przygotowania:

Farsz serowy
Przygotować ser i pokroić na mniejsze kawałki.Przekręcić przez maszynkę dwa razy.Odstawić.Cebule obrać i pokroić w kosteczkę.Na patelnie wlać odrobinę oleju i wrzucić cebulę.Zasmażyć.Ostudzić.Dodać do zmielonego sera.Przyprawić solą,pieprzem oraz bazylją.Wszystko dokładnie wymieszać.

Tagi:

sery ser