Sposób przygotowania:
Fasolka szparagowa z pomidorami i cebulą
Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, pokroić na kawałki. Na patelni rozgrzać olej, wsypać posiekaną cebulę i czosnek, podsmażyć. Następnie dodać obrane ze skórki pokrojone na kawałki pomidory, smażyć do odparowania wody. Do sosu z pomidorów dodać ketchup, wsypać pokrojoną fasolkę, wymieszać, chwilę podsmażyć. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i drobno posiekanym tymiankiem.
![Fasolka szparagowa z pomidorami i cebulą Fasolka szparagowa z pomidorami i cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolka-szparagowa-z-pomidorami-i-cebula-125441.jpg)
![Fasolka szparagowa z pomidorami i cebulą Fasolka szparagowa z pomidorami i cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolka-szparagowa-z-pomidorami-i-cebula-125442.jpg)
![Fasolka szparagowa z pomidorami i cebulą Fasolka szparagowa z pomidorami i cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/fasolka-szparagowa-z-pomidorami-i-cebula-125443.jpg)
iwi69