ewala

ewala

Szef Kuchni
[Przepisów: 50]

Fasolka szparagowa zawijana w bekonie...

  • 7
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Smaczna przekąska dla każdego....

Fasolka szparagowa zawijana w bekonie...

Składniki:

Fasolka szparagowa zawijana w bekonie...

 

  • Opakowanie fasolki mrożonej
  • 20 dag Bekonu lub Szynki surowej wędzonej
  • Olej do smażenia

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa zawijana w bekonie...
Fasolkę szparagową ugotować w osolonej wodzie .....Ostudzić....
I po 5 sztuk fasolek zawijać w bekon lub szynkę....Na rozgrzanym tłuszczu chwilkę podsmażyć....Tak ażeby bekon był chrupiący...

Podawać jako ciepłą przystawkę lub dodatek do obiadu.....)))