iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Faszerowana bułka z pastą pasztetową

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 4

Pyszne i slicznie wygląda .

Faszerowana bułka z pastą pasztetową

Składniki:

Faszerowana bułka z pastą pasztetową

 

  • bułka wrocławska - to taka krótka gruba jakby bagietka,
  • pół peczka koperku,
  • 3 ugotowane jajka,
  • 2 pasztety Drop smak obojetny,
  • 4 korniszonki,
  • 15dek sera żółtego,

Sposób przygotowania:

Faszerowana bułka z pastą pasztetową
Siekamy koperek,ogórki-jajka ser zetrzec na tarce. Odkroić piętkę z bułki i wyjąc z niej miekki srodek -uważac aby nie uszkodzic skórki. Srodek bułki wkładamy do miski dodajemy pozostałe posiekane składniki i pasztety . Wyrabiamy masę ręką .Wypełniamy bułkę farszem z miski .Gotową bułkę dajemy do lodówki na ok 1 godzinkę .Pózniej kroimy bułkę na grube plastry ostrym nozem i kładziemy na talerz